Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ambasadorul României în Republica Moldova, în vizită la Ion Ceban: Ce au discutat

© Sputnik / Miroslav RotariИон Чебан
Ион Чебан - Sputnik Moldova
Abonare
În cea de-a treia zi de muncă în calitate de primar general al Chișinăului, Ion Ceban l-a primit în vizită pe Excelența sa, Daniel Ioniță, Ambasadorul României la Chișinău.

CHIȘINĂU, 14 nov – Sputnik. Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban s-a întâlnit astăzi cu Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță. Ambasadorul a mers la primărie pentru a-i transmite felicitări noului primar al Capitalei, comunică serviciul de presă al Primăriei.  

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Ion Ceban a spus că a fost onorat să aibă această întrevedere

„Îi sunt recunoscător Excelenței Sale, domnului Ambasador, Daniel Ioniță, pentru deschiderea de a susține inițierea și realizarea proiectelor comune cu orașele mari ale României, inclusiv schimb de experiență”, a scris Ceban.
Ion Ceban anunță că în perioada următoare va propune o agendă în acest sens. Într-un comunicat de presă al Primăriei este precizat că edilul nou ales al Chișinăului i-a cerut Ambasadorului „să ajute echipa din cadrul Primăriei Chișinău în comunicarea cu Primăria București, dar și cu celelalte orașe mari, în vederea realizării proiectelor comune, precum și a inițierii proceselor privind schimbul de experiență”. 

De cealaltă parte, Daniel Ioniță a menționat că este dispus să contribuie la inițierea comunicării între edili și crede că primarii orașelor românești vor fi deschiși spre colaborare.

Fluxul de știri
0