Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cine este Ion Perju, noul ministru al Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului

© Sputnik / Miroslav RotariIon Perju
Ion Perju  - Sputnik Moldova
Abonare
Ion Perju a ocupat funcția de consilier al președintelui Igor Dodon pe domeniul agroindustrial și al administrației publice.

CHIȘINĂU, 14 nov - Sputnik. Ion Perju, noul ministru al Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului, a fost consilierul președintelui Igor Dodon. El a venit la Președinție în calitate de consilier pe domeniul agroindustrial și al administrației publice, lăsând funcția de expert agro-alimentar la Banca Mondială.

Ion Perju - Sputnik Moldova
Ion Perju: Instabilitatea politică din țară i-a alungat pe investitorii ruși

Perju a fost viceministru al Agriculturii şi Industriei Alimentare, din februarie 2008 până în noiembrie 2009. Din februarie 2010 și până în aprilie 2011 este consultant internațional privind politica agricolă și siguranța alimentară la Banca Mondială, în cadrul Proiectului de ameliorare a competitivității (ECP).

Din aprilie 2011 până în februarie 2016 este șef adjunct la DAI, proiectul Competitivitatea Agricolă și Dezvoltarea Întreprinderilor. Din februarie 2016 este expert agro-alimentar la Banca Mondială, Proiectul de ameliorare a competitivității.

Fluxul de știri
0