Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Va merge sau nu ACUM la consultări cu Dodon: Iată decizia

© Sputnik / Miroslav RotariDeputații Blocului ACUM
Deputații Blocului ACUM - Sputnik Moldova
Abonare
În această dimineață deputații celor două fracțiuni ale Blocului ACUM s-au întrunit în ședință pentru a decide dacă merg sau nu la consultările inițiate de președintele statului, Igor Dodon.

CHIȘINĂU, 13 nov – Sputnik. Deputații Blocului ACUM vor merge la consultările inițiate de președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, scrie IPN.

Președintele fracțiunii ACUM, Platforma DA, Alexandru Slusari, a declarat pentru agenție că fracțiunea se va prezenta la discuțiile cu șeful statului în condițiile în care procedura instituțională prevede acest lucru.

”După evenimentul care s-a produs ieri, nu prea văd ce am putea discuta noi cu Igor Dodon. Dar, deoarece prevede legea și Constituția acest lucru, probabil că vom merge”, a mai spus Alexandru Slusari.
Государственная резиденция - Sputnik Moldova
Politică
Consultări cu fracțiunile parlamentare pentru numirea noului Guvern

Deputații din Blocul ACUM sunt așteptați la consultări la ora 11. La ora 12.00 – cei din Partidul Democrat, iar la ora 13.00, Dodon îi așteaptă pe deputații Partidului Politic Șor. Cu cei din PSRM, șeful statului s-a întâlnit la ora 10.00.

Termenul limită pentru învestirea noului executiv este de trei luni.

Fluxul de știri
0