Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Andrei Năstase a găsit cauza stagnării Republicii Moldova: Declarație

© Sputnik / Miroslav RotariAndrei Năstase
Andrei Năstase - Sputnik Moldova
Abonare
Înainte de ședința Parlamentului în care se discută soarta Guvernului Sandu, Andrei Năstase spune de ce, în opinia lui, Republica Moldova nu poate deveni o țară prosperă.

CHIȘINĂU, 12 nov – Sputnik. Ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase, continuă să aducă acuzații partenerilor din coaliția de guvernământ.

Ședința Parlamentului RM – Moțiunea de cenzură - VIDEO - Sputnik Moldova
Video
Ședința Parlamentului - dezbaterea moțiunii de cenzură

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, ministrul de Interne scrie că „interesul meschin” al unora țin țara la un nivel scăzut de dezvoltare, iar cei din coaliția de guvernare nu-și doresc o justiție liberă.

„Astăzi, în Parlamentul țării, un astfel de moment va măsura încă o dată, cu o precizie istorică greu de definit, interesul celor care nu vor ca justiția liberă și statul de drept să fie instaurate cu fermitate în Republica Moldova”, scrie Andrei Năstase.

Ministrul nu a ezitat să reamintească cât de mult luptă el  pentru Republica Moldova.

Ședința PDM: Ce au decis democrații în privința moțiunii de cenzură>>>

„Mi-am dorit dintotdeauna tot ce este mai bine și mai corect pentru Moldova și pentru toți oamenii ei. Am luptat și lupt în continuare pentru adevăr, dreptate, echitate socială, demnitate, conștiință națională și un viitor sigur și prosper pentru generațiile viitoare”, a mai spus Năstase.

Fluxul de știri
0