Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Dodon și Vasnețov, față-n față. Ce au discutat cei doi oficiali

© Photo : Facebook / Dodon IgorDodon s-a întâlnit cu Vasnețov
Dodon s-a întâlnit cu Vasnețov - Sputnik Moldova
Abonare
Șeful statului, Igor Dodon, și ambasadorul Rusiei în Republica Moldova, Oleg Vasnețov, s-au întâlnit astăzi la Președinție, unde au discutat despre îmbunătățirea relațiilor dintre Chișinău și Moscova.

CHIȘINĂU, 11 nov, Sputnik. Igor Dodon și Oleg Vasnețov au remarcat necesitatea fortificării parteneriatului strategic dintre Republica Moldova și Federația Rusă.

Ambasadorul a apreciat modul în care a fost organizat, zilele trecute, forumul Invest Gagauzia-2019, la care au participat și antreprenori ruși. Cei doi oficiali au vorbit și despre necesitatea consolidării relațiilor comerciale dintre cele două țări. 

Празднование Дня независимости в Молдове - Sputnik Moldova
Politică
Dodon, la întâlnirea cu Vasnețov: Politicienii să se abțină de la acțiuni unilaterale

În cadrul întrevederii a fost apreciat și modul în care s-a desfășurat la Chișinău și Tiraspol forumul ”Lecturile Primakov” - platformă de discuții creată în 2015 pentru diplomați, politologi, istorici, jurnaliști și cercetători științifici. La evenimentul care a avut loc sâmbătă au participat inclusiv reprezentanți ai Președinției, Parlamentului și Guvernului Republicii Moldova.

Fluxul de știri
0