Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Dodon, la întâlnirea cu Vasnețov: Politicienii să se abțină de la acțiuni unilaterale

© Sputnik / Miroslav RotariПразднование Дня независимости в Молдове
Празднование Дня независимости в Молдове - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Igor Dodon a avut o întrevedere cu ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova Oleg Vasnețov. Despre ce au discutat oficialii.

CHIȘINĂU, 7 nov – Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a reafirmat în cadrul întrevederii de lucru cu ambasadorul Federației Ruse în țara noastră, Oleg Vasnețov, intenția administrației prezidențiale de a face totul pentru păstrarea actualei majorități parlamentare.

”Am discutat cele mai actuale chestiuni ce țin de relațiile strategice dintre țările noastre și am constatat cu plăcere că acestea au un caracter ascendent, în special în sfera economică” a menționat șeful statului într-o postare pe Fcebook.

Totodată, oficialii au fost de acord că este necesară consolidarea în continuare a acestor relații, în beneficiul oamenilor din ambele state.

”În contextul situației politice interne din Republica Moldova, am reafirmat angajamentul administrației prezidențiale de a păstra actuala majoritate parlamentară și a Guvernului Republicii Moldova”, a subliniat Dodon.

Totodată, Igor Dodon a subliniat că liderii politici ar trebui să fie ghidat doar de interesele de stat și să se abțină de la acțiuni unilaterale, care sunt în contradicție cu acorduri existente și depășesc cadrul juridic.

Fluxul de știri
0