Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Temperaturi de vară în noiembrie: Cum va fi vremea în această duminică de toamnă

© Sputnik / Miroslav RotariОсень
Осень  - Sputnik Moldova
Abonare
Temperaturi de vară în noiembrie: Ne așteaptă o duminică de toamnă cu vreme de vară. Prognoza meteo pentru ziua de 10 noiembrie.

CHIȘINĂU, 10 nov – Sputnik. Temperaturile vor rămâne ridicate și în această duminică de noiembrie. La sfâștit de toamnă vom contiunua să avem vreme de vară cu maxime ce vor urca până la 23 de grade Celsius.

Prognoza meteo pentru următoarele 7 zile: Cât va mai dura căldura - Sputnik Moldova
Prognoza meteo pentru următoarele 7 zile: Cât va mai dura căldura

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a explicat acest fenomen prin influența unui ciclon de aer sudic pe teritoriul Republicii Moldova.

În toată țara astăzi mercurul din termometre va trece de 20 de grade la amiază. Astfel, în partea de nord a țării se vor înregistra valori de 18 ...21 de grade Celsius. În centru se vom avea 19...22 de grade, iar în raioanele de sud – 20...23 de grade Celsius.

Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează duminică, 10 noiembrie, cer variabil și fără precipitații cu vânt din direcția Sud.

Luni, 11 noiembrie, temperatura aerului ușor va scădea. Pe parsursul zilei se vor înregistra 15...20 de grade, iar în raioanele de sud vor cădea ploi slabe.

Fluxul de știri
0