Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Percheziții la Moldovatransgaz: Ce au găsit procurorii

© Sputnik / Miroslav RotariМолдовагаз
Молдовагаз - Sputnik Moldova
Abonare
Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale de comun cu Inspectoratul Național de Investigații vin cu detalii despre perchezițiile care au avut loc în această dimineață la întreprinderile distribuitoare de gaze naturale.

CHIȘINĂU, 8 nov – Sputnik. Întreprinderile ,,Bălți-Gaz”, ,,Ialoveni-Gaz”, ,,Moldovatransgaz”, „Șoldănești-Gaz” au prejudiciat Moldovagaz și întreprinderile afiliate acesteia cu 20 de milioane de lei.

Moldova GAZ - Sputnik Moldova
Societate
Percheziții la Ungheni Gaz - detalii

Informația a fost făcută publică de Procuratura Generală în urma perchezițiilor din această dimineață la întreprinderile distribuitoare de gaze.

Într-un comunicat de presă, Procuratura anunță că perchezițiile de astăzi sunt corelate cu cele desfășurate luna trecută la Ungheni-Gaz.

În urma descinderilor, oamenii legii au ridicat de la persoane publice documente relevante cauzei penale, dar și mijloace bănești de proveniență necunoscută.

Dacă vor fi găsite vinovate, persoanele implicate în această schemă frauduloasă riscă până la 15 ani de închisoare.

Fluxul de știri
0