Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Protest ignorat: Niciun reprezentant al Guvernului nu a ieșit în fața transportatorilor

© Sputnik / OsmatescoProtestul transportatorilor
Protestul transportatorilor - Sputnik Moldova
Abonare
Zeci de transportatori protestează de câteva ore în Piața Marii Adunări Naționale, nemulțumiți că nu pot obține autorizații pentru exportul de mărfuri în Federația Rusă.

Chișinău, 7 nov - Sputnik. Zeci de transportatori protestează joi în Piața Marii Adunări Naționale. Aceștia și-au lăsat TIR-urile parcate pe strada Calea Ieșilor și au pornit pe jos spre Guvern, pentru a nu perturba traficul pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt.

TIR-uri - Sputnik Moldova
Societate
Nu renunță la proteste: Transportatorii vin cu TIR-urile în fața Guvernului

Ajunși în Piața Marii Adunări Naționale, manifestanții au solicitat o întrevedere cu ministrul Economiei, Vadim Brânzan, însă oficialul nu a ieșit la discuții.

Miercuri, la ministerul de resort a avut loc o ședință în cadrul căreia urmau să fie examinate revendicările transportatorilor de mărfuri. Aceasta s-a desfășurat însă cu ușile închise, iar presa nu a fost anunțată despre ora la care urmau să înceapă discuțiile. 

Acum o săptămână, transportatorii au organizat proteste la Edineț, Bălți, Briceni, Otaci și Chișinău și au amenințat că vor bloca drumurile naționale, dacă problema lor nu va fi soluționată.

Fluxul de știri
0