Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Nu renunță la proteste: Transportatorii vin cu TIR-urile în fața Guvernului

© Pixabay / GellingerTIR-uri
TIR-uri - Sputnik Moldova
Abonare
Zeci de transportatori moldoveni, nemulțumiți că nu pot obține autorizații pentru exportul de mărfuri în Federația Rusă, vor organiza astăzi un nou protest în centrul Capitalei.

CHIȘINĂU, 7 nov – Sputnik. Operatorii de transport susțin că au obținut deja permisiunea Primăriei Chișinău, iar mitingul va începe la ora 11:00, în Piața Marii Adunări Naționale.

Protestul transportatorilor în Capitală - Sputnik Moldova
Video
Transportatorii sunt în culmea disperării: Vor protesta până vor fi auziți - Video

Manifestanții afirmă că vor veni cu TIR-urile în fața Guvernului și le vor lăsa acolo până când Ministerul Economiei va găsi o soluție la problemele lor.

Miercuri, la ministerul de resort a avut loc o ședință în cadrul căreia urmau să fie examinate revendicările transportatorilor de mărfuri. Această s-a desfășurat însă cu ușile închise, iar presa nu a fost anunțată despre ora la care urmau să înceapă discuțiile.

Acum o săptămână, transportatorii au organizat proteste la Edineț, Bălți, Briceni, Otaci și Chișinău și au amenințat că vor bloca drumurile naționale, dacă problema lor nu va fi soluționată.

Fluxul de știri
0