Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Dodon l-a informat pe Hogan despre riscurile unei eventuale demiteri a Guvernului

© Photo : Facebook / Igor DodonPreședintele Igor Dodon și ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan
Președintele Igor Dodon și ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele țării a avut în dimineața acestei zile o întrevedere cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova. Dodon și Hogan au discutat despre riscurile unei eventuale demiteri a Guvernului.

CHIȘINĂU, 7 nov – Sputnik. Președintele țării, Igor Dodon, a avut în dimineața acestei zile o întrevedere cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Dereck J. Hogan. Întâlnirea a avut loc la Președinția Republicii Moldova.

Maia Sandu  - Sputnik Moldova
Maia Sandu spune cine vor fi candidații pentru funcția de procuror general al țării

Șeful statului a anunțat pe pagina sa de socializare că a discutat cu ambasadorul american ”întregul spectru al relațiilor bilaterale”.

”Am fost unanimi în opinia privind necesitatea aprofundării cooperării în cele mai importante domenii, în cadrul dialogului nostru strategic”, a declarat Dodon.

Cei doi oficiali au discutat și subiecte actuale ce țin de politica internă a Republicii Moldova.

”În context, l-am informat pe domnul Hogan despre riscurile unei eventuale demiteri a Guvernului Republicii Moldova”, a declarat președintele țării.

Igor Dodon a menționat că optează pentru menținerea stabilității social-politice, dar, totodată, consideră că toate acțiunile forțelor politice ale țării trebuie să respecte cadrul constituțional, fără a încălca principiile unui stat de drept.

Fluxul de știri
0