Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Dodon, față în față cu Michalko: Procesele politice trebuie menținute în cadrul juridic

© Sputnik / Miroslav RotariPeter Michalko
Peter Michalko - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele țării și ambasadorul UE au discutat mai multe chestiuni legate de parteneriatul strategic dintre țara noastră și Uniunea Europeană.

CHIȘINĂU, 7 nov – Sputnik. Situația politică din țară a fost analizată în cadrul unei întrevederi de lucru dintre președintele țării, Igor Dodon, și șeful Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Peter Michalko. Discuția a avut loc la Președinție, imediat după întâlnirea șefului statului cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Dereck J. Hogan.

Maia Sandu  - Sputnik Moldova
Maia Sandu spune cine vor fi candidații pentru funcția de procuror general al țării

Președintele țării și ambasadorul UE au discutat mai multe chestiuni legate de parteneriatul strategic dintre țara noastră și Uniunea Europeană.

”Am reafirmat angajamentul conducerii Republicii Moldova în implementarea acordurilor semnate cu Uniunea Europeană și aprofundarea raporturilor comercial-economice cu statele UE”, a declarat șeful statului.

Igor Dodon l-a informat pe ambasadorul Michalko despre evoluția situației politice interne din țara noastră și a făcut un schimb de opinii privind necesitatea menținerii proceselor politice în cadrul normelor juridice, în conformitate cu principiile europene ale unui stat de drept.

Fluxul de știri
0