Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Moldovenii cu permise de conducere DL 2015 vor putea circula liber prin Italia

© Sputnik / Miroslav RotariPermis de conducere
Permis de conducere  - Sputnik Moldova
Abonare
Guvernul a aprobat modificarea Acordului dintre Republica Moldova și Republica Italiană, semnat la Roma, la 27 noiembrie 2003, privind conversiunea permiselor de conducere

CHIȘINĂU, 6 nov - Sputnik. Guvernul a aprobat modificarea Acordului dintre Republica Moldova și Republica Italiană, semnat la Roma, la 27 noiembrie 2003, privind conversiunea permiselor de conducere.

Permis de conducere - Sputnik Moldova
Important pentru șoferi: Permise de conducere de tip nou - iată de când

Scopul documentului este de a ajusta cadrul juridic în domeniul conversiunii permiselor de conducere, ca urmare a punerii în circulație în Republica Moldova a permisului de conducere de tip nou DL2015.

Acordul prevede ajustarea tabelelor tehnice de echivalență, lista permiselor de conducere și denumirea autorităților competente de conversiune. Aceste măsuri vor avea efecte benefice pentru cetățenii Republicii Moldova, asigurându-le libera circulație în traficul internațional, la conducerea transportului pe teritoriul Republicii Italiene. De asemenea, va facilita încheierea unor contracte avantajoase de muncă.

Fluxul de știri
0