Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vizită fulger: Hogan și Michalko, filmați în timp ce ies din clădirea Guvernului - Video

© Sputnik / Miroslav RotariHogan
Hogan - Sputnik Moldova
Abonare
Ambasadorul SUA, Dereck Hogan și șeful Delegației UE la Chișinău, Peter Michalko, au fost filmați în timp ce ieșeau din clădirea Guvernului.

CHIȘINĂU, 6 nov - Sputnik. Ambasadorul SUA, Dereck Hogan, dar și șeful Delegației UE la Chișinău, Peter Michalko, au fost surprinși în această seară în timp ce ieșeau din clădirea Guvernului. Jurnaliștii Sputnik Moldova au încercat să afle ce au făcut cei doi oficiali la Guvern, dar nimeni de la serviciul de presă al Guvernului nu a fost de găsit la telefon.

Президент Молдовы Игорь Додон провел встречу с послом США в республике Дереком Хоганом - Sputnik Moldova
Politică
Ce a discutat Dodon cu noul ambasador al SUA în Moldova

Cert este că vizita ambasadorului american nu este una planificată, cel mai probabil a avut loc ca urmare a anunțului privind asumarea răspunderii Guvernului pe Legea Procuraturii. În cadrul ședinței de astăzi, Guvernul și-a asumat răspunderea în fața Parlamentului pe un proiect de modificare a Legii Procuraturii.

Proiectul a fost inclus în ordinea de zi în ultimul moment, fiind dat citirii de ministrul Justiției, Olesea Stamate și prevede ca „prim-ministrul să fie cel care înaintează lista scurtă cu cel puțin 2 candidați către Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) pentru suplinirea funcției de procuror general”.

Fluxul de știri
0