Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un bărbat, reținut de polițiștii din Capitală: Iată ce a făcut - Video

© Pixabay / fsHHGirofar al mașinii de poliție
Girofar al mașinii de poliție - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat din Capitală a fost reținut de polițiștii din sectorul Botanica al Capitalei - iată ce a făcut acesta în scara unui bloc.

CHIȘINĂU, 5 nov - Sputnik. Un bărbat de 35 de ani din Chișinău, a fost reținut pentru 72 de ore de polițiștii din sectorul Botanica din Capitală. Acesta este cercetat penal pentru furtul unei  biciclete.

Cazul a avut loc pe data de 26 septembrie, polițiștii fiind alertați de către proprietar, un bărbat în vârstă de 34 ani, comunicând că din holul blocului de locuit, amplasat pe strada Teilor, i-a fost furată bicicleta. Polițiștii au ridicat imaginile video de pe camerele de supraveghere care au surprins acțiunile individului.

Potrivit victimei, bicicleta a fost lăsată în hol la etajul 1, iar când a coborât nu a mai găsit-o. Prejudiciul cauzat a fost estimat la 10 mii de lei.

Вор  - Sputnik Moldova
Societate
Hoț tupeist: I-a furat unei vânzătoare telefonul de sub nas - Video

Oamenii legii l-au identificat pe bărbat și l-au escortat la inspectorat. În cadrul audierilor, bărbatul și-a recunoscut vinovăția. Polițiștii de menționat că bărbatul nu este la prima abatere, anterior fiind judecat pentru infracțiuni analogice.

Bărbatul este cercetat penal pentru furt, infracțiune și riscă o amendă de la 32 de mii 500 la 67 de iii 500 de lei, cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore  sau cu închisoare de până la 4 ani.

Fluxul de știri
0