Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un cetățean străin, reținut în timp ce intenționa să treacă ilegal frontiera - detalii

Abonare
Un bărbat din Federația Rusă a fost reținut la vama Tudora după ce a vrut să treacă frontiera ilegal.

CHIȘINĂU, 4 nov - Sputnik. Un bărbat de 35 de ani, cetățean al Rusiei, a fost reținut de patrula mobilă a Sectorului Poliției de Frontieră Tudora. Individul se aflat la 50 de metri de linia de frontieră. Aceasta se deplasa cu pas grăbit spre ieșire de pe teritoriul țării.

Curtea Supremă de Justiție - Sputnik Moldova
Societate
Noi detalii în cazul perchezițiilor de la CSJ: Oleg Sternioală a fost reținut

Astfel, persoana este pasibilă de cercetare penală conform art. 362 Cod Penal al Republicii Moldova. Audiat, bărbatul a comunicat că a recurs la săvârșirea ilegalității deoarece pe numele său este aplicat consem pentru depășirea termenului de ședere pe teritoriul Ucrainei. În prezent, acesta este reținut și se află la Direcția Regională Est.

Cazul este cercetat sub toate aspectele legale de către ofițerii de urmărire penală din cadrul Direcției. Dacă se va stabili vinovăția, persoana reținută riscă o amendă în mărime de până la 750 unități convenționale sau munca neremunerată în folosul comunității de la 150 la 200 de ore, sau închisoare de până la 2 ani, conform art.362 al.(1) CP al RM.

Fluxul de știri
0