Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mesajul lui Ion Ceban după briefingul lui Andrei Năstase

© Sputnik / Miroslav RotariМэрия Кишинева
Мэрия Кишинева - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul ales al Chișinăului, Ion Ceban, a postat pe Facebook un mesaj prin care-i mulțumește pentru „urările de succes” fostului său contracandidat, Andrei Năstase.

CHIȘINĂU, 5 nov – Sputnik. Primarul ales al Chișinăului, Ion Ceban, i-a mulțumit lui Andrei Năstase pentru „urările de succes”, pe care acesta i le-a adresat într-un briefing susținut în dimineața de marți, 5 noiembrie.

Andrei Năstase - Sputnik Moldova
Politică
Năstase revine la MAI, dar nu înainte de a se așeza în fotoliul de primar al Capitalei

„Mulțumesc domnului Năstase pentru urările de succes în activitatea mea de primar general al capitalei, care va începe imediat ce mandatul va fi validat”, a scris Ion Ceban pe Facebook.

Primarul ales a adăugat că le este „recunoscător colegilor din bloc” pentru „disponibilitatea de a susține în Consiliul Municipal Chișinău (CMC) proiectele de interes comunitar”.

„Propunerea de asumare a responsabilităților pe care am făcut-o anterior a avut același scop, să muncim împreună pentru rezolvarea problemelor oamenilor și municipalității. Eu deja mi-am asumat toată responsabilitatea pentru gestionarea eficientă a primăriei și sunt pregătit pentru munca constructivă sub orice formă cu toți consilierii din CMC.

Fluxul de știri
0