Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un bărbat și-ar fi bătut soția: Reacția polițistului de sector

CC0 / Pixabay / Pavlofox / Bătaie - imagine simbol
Bătaie - imagine simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Un poliţist din Cimişlia a fost reţinut în această dimineaţă de ofiţerii Direcţiei generale teritoriale Sud a CNA şi procurorii anticorupţie.

CHIȘINĂU, 5 nov – Sputnik. Un bărbat și-ar fi bătut soţia şi a încercat să scape de pedeapsă, mituind un poliţist – mita ar fi fost oferită de ambii soţi.

Un poliţist din Cimişlia a fost reţinut în această dimineaţă de ofiţerii CNA şi procurorii anticorupţie, fiind bănuit că ar fi pretins mită de la un cuplu din localitate. Potrivit denunţătorilor, banii ar fi fost ceruţi de poliţist pentru a muşamaliza un caz de violenţă domestică.

Cimitir - Sputnik Moldova
Societate
Crimă oribilă la Dubăsari: Minor bătut, impus să-și sape groapa, lăsat să zacă în cimitir

Mai exact, poliţistul ar fi documentat faptul agresării fizice a soţiei de către soţ, iar în privinţa agresorului urma să fie pornită o urmărire penală. Pentru ne intentarea urmăririi penale, poliţistul de sector ar fi cerut de la cuplu 6000 de lei.

În urma denunţului celor doi, ofiţerii DGT Sud au iniţiat acţiuni de investigare şi au documentat faptul transmiterii celor 6000 de lei. Astăzi dimineaţă, omul legii a fost reţinut pentru 72 de ore şi riscă până la 10 ani de închisoare în cazul în care va fi găsit vinovat de comiterea coruperii pasive.

În prezent, acesta se află în custodia CNA şi şi-a recunoscut vina pentru comiterea faptelor imputate.

Amintim că, orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunţarea unei decizii definitive şi irevocabile de judecată.

Oficiul Sud al Procuraturii Anticorupţie conduce urmărirea penală.

De la începutul anului, peste 30 de poliţişti au fost cercetaţi penal pentru fapte de corupţie.

Fluxul de știri
0