Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Crimă oribilă la Dubăsari: Minor bătut, impus să-și sape groapa, lăsat să zacă în cimitir

© Sputnik / Miroslav RotariCimitir
Cimitir - Sputnik Moldova
Abonare
Un minor din Dubăsari a avut un sfârșit tragic. Acesta a fost omorât de amicii săi cu care ieșise împreună, pentru că nu a vrut să cumpere alcool.

CHIȘINĂU, 22 oct – Sputnik. Un minor din Dubăsari a fost omorât cu bestialitate de amicii săi. Tragedia s-a întâmplat acum patru zile, scrie presa locală. Minorii ar fi ieșit împreună, iar la un moment dat între aceștia s-ar fi iscat o ceartă pentru că unul dintre băieți nu ar fi vrut să meargă după alcool. Ulterior, acesta ar fi fost duș pe un câmp unde a fost bătut cu bestialitate. Criminalii l-ar fi impus să-și sape groapa. Totul s-a întâmplat în ochii taximetristului cu care indivizii bătăuși l-ar fi adus pe băiat pe acel câmp, la fel un amic de-al lor.

După bătaia fără milă, minorul și-ar fi pierdut cunoștința. Atunci a fost urcat în același taxi și dus într-un cimitir, unde a fost lăsat să zacă.  

Băiatul a fost găsit a doua zi, dimineața de un trecător care a chemat o ambulanță. A fost preluat de doctori și transportat la spital în secția reanimare. La scurt timp, însă, minorul a decedat.

доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Societate
Crimă ca în anii 90: i-au legat mâinile și picioarele, și au bătut-o până a murit
Presa din Dubăsari spune că victima era prieten cu făptașii crimei de mai mult timp. Acesta apare pe rețelele de socializare într-o fotografie alături de unul din suspecți.

Poliția locală spune că unul din indivizii criminali a mai fost anterior condamnat pentru huliganism. Mai mult, oamenii legi afirmă că ambii suspecți ar fi agresivi după întrebuințarea băuturilor alcoolice.

Despre taximetrist se cunoaște că ar fi un tânăr de 18 ani, care a primit permisul de conducere recent. Acesta le-a spus polițiștilor că făcea tot ce le spunea ceilalți doi de frică să nu fie bătut și el.

La moment, toți trei se află după gratii. Cazul va fi trimis în judecată după ce vor fi acumulate suficiente probe.

Fluxul de știri
0