Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Unde este Andrei Năstase: Acesta evită să dea ochii cu presa

© Sputnik / Miroslav RotariAndrei Năstase
Andrei Năstase - Sputnik Moldova
Abonare
Andrei Năstase nu a ieșit în fața presei după ce au fost publicate rezultatele preliminare ale alegerilor. Nici astăzi acesta nu a avut vreo reacție referitoare la scrutin.

CHIȘINĂU, 4 nov - Sputnik. Perdantul alegerilor de ieri, Andrei Năstase, a dispărut imediat după ce au fost anunțate rezultatele preliminare ale scrutinului. Acesta a refuzat să vorbească în fața presei și nici la telefon nu răspunde. Potrivit surselor Sputnik Moldova, Năstase nu a găsit de cuviință nici măcar să-l felicite pe contracandidatul său care a câștigat fotoliul de primar al Capitalei. 

Андрей Нэстасе проголосовал во втором туре местных выборов - Sputnik Moldova
Cine este soția lui Andrei Năstase, ce profesie are și unde locuiește

Între timp, pe pagina Platformei Demnitate de Adevăr a fost publicat un anunț potrivit căruia liderul formațiunii Andrei Năstase va susține o conferință de presă abia marți, la ora 09:00. 

Potrivit legii, Andrei Năstase este în drept să se întoarcă în funcția de viceprim-ministru și cea de ministru al Afacerilor Interne în Guvernul condus de Maia Sandu. Funcții din care a derogat odată cu înscrierea în cursa electorală pentru alegerea primarului municipiului Chișinău.

Ion Ceban este primarul ales al Capitalei. El a acumulat 52.39% din voturi, în timp ce contra candidatul său, Andrei Năstase, a luat 47.61% din sufragii. Aseară, după publicarea rezultatelor preliminare, Ion Ceban a venit în fața presei alături de președintele țării Igor Dodon și președintele Parlamentului, Zinaida Grecianîi. Ion Ceban le-a mulțumit locuitorilor Chișinăului pentru încrederea acordată și a promis că va face schimbări majore în Chișinău.  

Fluxul de știri
0