Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cine este soția lui Andrei Năstase, ce profesie are și unde locuiește

© Sputnik / Miroslav RotariАндрей Нэстасе проголосовал во втором туре местных выборов
Андрей Нэстасе проголосовал во втором туре местных выборов - Sputnik Moldova
Abonare
Angela Năstase, soția candidatului la funcția de primar al Chișinăului Andrei Năstase, locuiește în Germania și de profesie este medic.

CHIȘINĂU, 3 nov - Sputnik. Despre Angela, soția lui Andrei Năstase, se cunosc foarte puține detalii. Ea locuiește împreună cu copiii în Frankfurt pe Main, al cincilea oraș ca mărime din Germania.

Полуоткрытый люк  - Sputnik Moldova
Năstase are dreptate că nu-și aduce familia acasă: Cazul de astă noapte, din Strășeni

Angela Năstase este medic de profesie și lucrează în cadrul unei companii germane.

După ce a votat în cadrul primului tur de scrutin, din 20 octombrie, Angela Năstase a declarat presei că va reveni la Chișinău atunci când se va simți în siguranță.

Angela și Andrei Năstase sunt căsătoriți de 20 de ani. Soții Năstase au trei copii -  doi băieți și o fată. Cel mai mare fiu al lor este pasionat de fotbal.

În urma scrutinului din 20 0ctombrie 2019, în turul doi al alegerilor pentru funcția de primar general al Capitalei au acces candidatul socialiștilor Ion Ceban și cel al Blocului ACUM (DA și PAS) Andrei Năstase. Amintim că Ceban a acumulat în primul tur 40,19% din voturi, iar pentru Năstase au votat 31,08% dintre alegători.

Fluxul de știri
0