Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Andrei Năstase sau Ion Ceban? Cine dintre ei ar putea soluționa problema ambuteiajelor

© Photo : FB/ Rodion GavriloiRodion Gavriloi
Rodion Gavriloi - Sputnik Moldova
Abonare
Ce spune activistul civic Rodion Gavriloi despre pregătirea celor doi candidați la funcția de primar al Chișinăului, dar și despre integritatea acestora.
Andrei Năstase sau Ion Ceban? Cine dintre ei ar putea soluționa problema ambuteiajelor

Nici Andrei Năstase și nici Ion Ceban nu va soluționa problema ambuteiajelor din Chișinău. Și nu pentru că nu ar avea pregătirea necesară, ci pentru că niciunul dintre cei doi nu au voință pentru schimbare. Declarația îi aparține activistului civic Rodion Gavrilor și a fost făcută pentru Radio Sputnik Moldova.

„Eu am fost astăzi la alegeri, dar să știți că am mers doar din considerentul că nu pot fi indiferent, fiindcă niciunul dintre cei doi candidați nu sunt capabili să soluționeze problemele Chișinăului și, în special, problema ambuteiajelor. Așa cum s-a furat din spațiile verzi, din zonele destinate pietonilor, se va fura în continuare, iar transportul public va continua să circule în condiții egale cu mașinile private, așa cum s-a întâmplat până acum”, a spune activistul civic Rodion Gavriloi.

Făcând referire la pregătirea și programele electorale ale celor doi candidați, ONG-istul spune că aceștia au „furat” din programul electoral al altui pretendent la fotoliul de primar al Chișinăului, care nu a trecut de primul tur de scrutin.

Ala Revenco - Sputnik Moldova
Mesajul unui activist civic pentru viitorul primar al Chișinăului

„Niciunul dintre candidați nu are pregătirea necesară pentru a soluționa problema ambuteiajelor. Eu am urmărit dezbaterile electorale dintre cei doi. Ei nu au soluții pentru ambuteiajele din Chișinău, ei au furat ideea unui alt candidat”, adaugă Rodion Gavrilor.

Activistul civic are îndoieli și în ceea ce privește integritatea celor doi pretendenți la fotoliul de primar al Chișinăului.

„Unul dintre cei doi candidați a fost anterior consilier municipal. Să știți că în acea perioadă s-au construit blocuri în zonele verzi, s-au ridicat benzinării în locuri interzise, iar mașinile au fost parcate pe trotuare. Referitor la Andrei Năstase – mi se pare că este un călător dintr-o funcție în alta. El a ajuns în Parlament, după ce a fost ales pe circumscripție. A lăsat fotoliul de deputat pentru cel de ministru al Internelor, însă și acest fotoliu l-a lăsat pentru funcția de primar. Sunt sigur că peste un an, va râvni la funcția de președinte al țării. Deci, ambii candidați au probleme. Dar asta este, iar noi trebuie să mergem la alegeri, indiferent de problemele celor doi candidați”, conchide Rodion Gavriloi.

Fluxul de știri
0