Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident teribil în Capitală: Un tânăr a fost spulberat de un BMW

© Sputnik / Miroslav RotariСкорая помощь
Скорая помощь - Sputnik Moldova
Abonare
Un pieton a fost lovit mortal în această noapte de un automobil în sectorul Ciocana al Capitalei. Șoferul a părăsit locul accidentului.

CHIȚINĂU, 3 nov – Sputnik. Un accident îngrozitor a avut loc în această noapte în sectorul Ciocana din Chișinău. Un pieton a fost lovit mortal de un BMW, iar șoferul a părăsit locul accidentului.

Accident  - Sputnik Moldova
Accidente
Iată câte accidente grave s-au produs într-o singură noapte - Foto

Dispeceratul Direcției de Politie a municipiului Chișinău a fost alertat la ora 2.40, în legătură cu tamponarea unui pieton pe strada Maria Drăgan din Capitală. La fața locului, polițiștii au stabilit ca un automobil de marca BMW a lovit un pieton, un tânăr în vârstă de 25 de ani, care a fost preluat de un echipaj medical. Din păcate,  în urma traumatismelor căpătate, acesta a decedat in drum spre spital.

Potrivit poliției, șoferul a părăsit locul accidentului. În urma măsurilor întreprinse de polițiști, a fost identificat conducătorul auto care a produs accidentul, acesta având vârsta de 36 de ani.

La moment se Întreprind masuri pentru a fi stabilit locul aflării acestuia si reținerii lui. Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală.

Fluxul de știri
0