Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Iată câte accidente grave s-au produs într-o singură noapte - Foto

© Sputnik / Miroslav RotariAccident
Accident  - Sputnik Moldova
Abonare
Mai multe acidente grave s-au produs noaptea trecută în toată țara. Oamenii legii atenționează conducătorii auto să fie prudenți atunci când conduc.

CHIȘINĂU, 2 nov - Sputnik. Opt accidente rutiere s-au produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, soldate cu două persoane decedate și 11 traumatizate.

Turcuman Ștefan - Sputnik Moldova
Accidente la locul de muncă: Drepturi și obligații pentru angajați și angajator

Poliția trage  un semnal de alarmă prin care atenţionează că viteza, neatenția și consumul de alcool înainte de a urca la volan, rămân a fi principalele cauze a accidentelor de pe traseele din țară.

Unul dintre accidente a avut loc la ora 3 noaptea, la ieșire din satul Sarata Nouă, raionul Fălești. Un automobil de model „BMW”, condus de un bărbat de 30 de ani, în stare de ebrietate, având viteză excesivă, a derapat de pe carosabil, după care s-a tamponat într-un copac.

În urma impactului, un pasager al automobilului, un bărbat, a decedat pe loc, iar șoferul și o altă pasageră de 23 de ani, s-au ales cu diferite traumatisme.

Un alt accident s-a produs în jurul orei 2 noaptea, pe șoseaua Ungheni- Chişinău, în apropierea satului Pîrliţa.

Un automobil de model ”VW Sharan” , condus de un tânăr de 24 de ani, a tamponat din spate un hipomobil. În urma impactului, căruțașul a fost transportat la spitalul din Ungheni cu diferite traumatisme printre care: contuzie cerebrală, plăgi multiple escoriate în regiunea feţei, comă cerebrală.

O serie de accidente grave în Moldova - Sputnik Moldova
Moldova, zguduită de o serie de accidente grave

Un bărbat cu vârsta aproximativă de 45 de ani, a decedat după ce a fost tamponat aseară, de o mașină. Accidentul s-a produs pe șoseaua Chișinău- Balți, localitatea Măgdăcești.

Victima a fost lovită la nivelul trecerii pietonale de un automobil de model Kia Sportage, condus de un barbat de 38 de ani.

Un accident rutier a avut loc noaptea trecută și în Capitală, pe bulevardul Dacia. O șoferiță de 19 ani, aflându-se la volanul unui automobil de model „Ford” nu s-a isprăvit cu ghidajul volanului, astfel s-a întors. Șoferița s-a ales cu leziuni ușoare.

 

Fluxul de știri
0