Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Uluitor: A fost desecretizată caracteristica lui Vladimir Putin la KGB

© Sputnik / Григорий Сысоев / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Moldova
Abonare
Arhiva de Stat din Sankt Petersburg a publicat caracterizarea de ofițer KGB a lui Vladimir Putin - cum era descris viitorul președinte al Federației Ruse.

CHIȘINĂU, 2 nov – Sputnik. Arhiva Centrală de Stat a documentelor istorico-politice din Sankt Petersburg a fost expusă caracterizarea din KGB a tânărului Vladimir Putin, informează 78.ru.

Vladimir Putin și Oliver Stone - Sputnik Moldova
Oliver Stone a explicat de ce este încântat de politica lui Putin

În document se spune că viitorul președinte al Rusiei este înregistrat la organizația Uniunii Tineretului Comunist a direcției KGB din 1975, pe când avea 23 de ani.

“În perioada activității în organele de securitate Putin V. V. s-a recomandat în calitate de un colaborator punctual, disciplinat și conștiincios. (…) Stabil psihic. Se bucură de o autoritate binemeritată printre colegii de muncă”, se menționează în caracterizare.

În document se subliniază că Putin a fost un maestru al sportului al URSS la judo și sambo.

Vladimir Putin și-a început activitatea în KGB după absolvirea facultății de drept a Universității de Stat din Leningrad în 1975.

În 1985-1990 și-a făcut serviciul în Germania de Est, în domeniul informațiilor externe. În 1991, Putin a plecat din organele de securitate.

Fluxul de știri
0