Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Uluitor: A fost desecretizată caracteristica lui Vladimir Putin la KGB

© Sputnik / Григорий Сысоев / Trecere la banca de fotografiiVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Arhiva de Stat din Sankt Petersburg a publicat caracterizarea de ofițer KGB a lui Vladimir Putin - cum era descris viitorul președinte al Federației Ruse.

CHIȘINĂU, 2 nov – Sputnik. Arhiva Centrală de Stat a documentelor istorico-politice din Sankt Petersburg a fost expusă caracterizarea din KGB a tânărului Vladimir Putin, informează 78.ru.

Vladimir Putin și Oliver Stone - Sputnik Moldova
Oliver Stone a explicat de ce este încântat de politica lui Putin

În document se spune că viitorul președinte al Rusiei este înregistrat la organizația Uniunii Tineretului Comunist a direcției KGB din 1975, pe când avea 23 de ani.

“În perioada activității în organele de securitate Putin V. V. s-a recomandat în calitate de un colaborator punctual, disciplinat și conștiincios. (…) Stabil psihic. Se bucură de o autoritate binemeritată printre colegii de muncă”, se menționează în caracterizare.

În document se subliniază că Putin a fost un maestru al sportului al URSS la judo și sambo.

Vladimir Putin și-a început activitatea în KGB după absolvirea facultății de drept a Universității de Stat din Leningrad în 1975.

În 1985-1990 și-a făcut serviciul în Germania de Est, în domeniul informațiilor externe. În 1991, Putin a plecat din organele de securitate.

Fluxul de știri
0