Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Oliver Stone a explicat de ce este încântat de politica lui Putin

© Showtime Networks Inc.Vladimir Putin și Oliver Stone
Vladimir Putin și Oliver Stone - Sputnik Moldova
Abonare
Regizorul american Oliver Stone a menționat că liderul rus manifestă o atitudine de respect față de suveranitatea statelor.

CHIȘINĂU, 31 oct – Sputnik. Președintele Rusiei este „o forță stabilizatoare” în Orientul Apropiat, a declarat regizorul american Oliver Stone.

„Sunt încântat de ceea ce face el (Putin), de cursul său stabil. Se află la putere de 19 ani, este o forță, o forță stabilizatoare în Orientul Apropiat, în Siria”, a declarat Stone.

Putin și Erdogan - Sputnik Moldova
Acordul Putin-Erdogan: Forțele rusești și siriene vor fi desfășurate în nord-estul Siriei

Acesta a menționat de asemenea că liderul rus are o atitudine plină de respect față de suveranitatea statelor.

„SUA depun eforturi susținute pentru a destabiliza Orientul Apropiat și alte regiuni. Se pare că SUA răspândesc probleme pretutindeni, fac din militarizare o mare problemă, duc războaie… o astfel de nebunie duce omenirea spre haos”, a adăugat regizorul.

Stone a fost oaspetele „secret” în cadrul programului forumului investițional internațional „Future Investment Initiative” care se desfășoară în Arabia Saudită. Regizorul a realizat un film despre președintele Federației Ruse, Vladimir Putin.

Fluxul de știri
0