Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cum va fi vremea în primul weekend din noiembrie: Prognoza meteorologilor

© Sputnik / Rodion ProcaCeață
Ceață - Sputnik Moldova
Abonare
Începutul ultimei luni de toamnă ne aduce vreme frumoasă, dar răcoroasă. Iată ce ne așteaptă pe 1 noiembrie și în week-end.

CHIȘINĂU, 2 nov - Sputnik. Primul weekend din noiembrie ne aduce vreme frumoasă pe întreg teritoriul țării. Excepție fac doar diminețile, când vom avea parte de ceață, fenomen absolut normal pentru această perioadă a anului. Ne vom bucura de soare și temperaturi plăcute. 

Сильный ливень - Sputnik Moldova
Societate
Top 5 greșeli făcute de șoferi pe timp de ploaie torențială

Astăzi mercurul din termometre va indica maxime de 12 grade în centrul țării, 11 grade în nord și 13 grade în sudul țării. În centrul țării se vor înregistra -4 grade Celsius, în nord -5 și -3 grade Celsius în sudul țării. 

Cerul va fi variabil, iar în anumite ore ale zilei ne vom putea bucura de soare din plin.

Temperaturile vor crește considerabil duminică. Cel mai cald va vi în sudul țării, acolo se vor înregistra 19 grade Celsius. În raioanele de nord și de centru se vor înregistra 17..18 grade.

Marea surpriză va veni la începutul săptămânii viitoare, când vom avea parte de o încălzire spectaculoasă - maximele vor atinge 20..22 de grade Celsius.

Fluxul de știri
0