Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Crimă învăluită în mister la Basarabeasca: Femeie, găsită într-o baltă de sânge

Abonare
O femeie de 40 de și-a găsit moartea după ce s-a întors de la o zi de naștere. Principalul suspect ar fi concubinul ei care ar fi fost indignat că femeia a venit prea târziu acasă.

CHIȘINĂU, 31 oct – Sputnik. O femeie de 40 de ani din Basarabeasca a fost găsită fără suflare în curtea blocului în care locuia.

Cimitir - Sputnik Moldova
Societate
Crimă oribilă la Dubăsari: Minor bătut, impus să-și sape groapa, lăsat să zacă în cimitir

Potrivit oamenilor legii, principalul suspect în acest caz este concubinul femeii care a fost reținut pentru 30 de zile. Potrivit surselor Sputnik Moldova, femeia ar fi fost lovită în regiunea capului cu un melesteu pentru că ar fi venit acasă prea târziu.

Femeia a fost găsită moartă, într-o baltă de sânge, de către un trecător. Ulterior, s-a stabilit că femeia locuia împreună cu concubinul său. Oamenii legii au găsit în apartamentul în care locuiau cei doi pete de sânge, iar acesta a fost principala probă pentru care individul a fost plasat în arest. Pe numele bărbatului a fost pornită o cauză penală pentru omor intenționat. Dacă va fi găsit vinovat, bănuitul riscă să-și petreacă următorii 20 de ani după gratii sau chiar detenția pe viață.

Fluxul de știri
0