Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

„Cel mai bun bodyguard” din Moldova: Cine a câștigat acest titlu - Foto

Abonare
Campionatul intern al ofițerilor de protecție, aflat la cea de-a treia ediție, are drept scop evaluarea calităţilor profesionale ale bodyguarzilor implicați în protecția demnitarilor de stat.

CHIȘINĂU, 31 oct – Sputnik. Ofițerul Serviciului de Pază și Protecție de Stat (SPPS) Andrei Smecal s-a învrednicit de titlul „Cel mai bun bodyguard” al anului 2019.

Pavel Voicu - Sputnik Moldova
Societate
Cinci bodyguarzi, decorați de Ministerul Apărării: Pentru ce au primit medalii - Foto

Învingătorul a câștigat titlul în cadrul competiției interne a SPPS „Cupa directorului la Poliatlon Bodyguard – 2019”, desfășurată în zilele de 29 și 30 octombrie.

Pe parcursul a două zile, cei mai buni bodyguarzi ai SPPS au avut de înfruntat opt  probe reprezentative ale competiţiei, ajunsă anul acesta la a treia ediție, potrivit serviciului de presă al instituției.

Echipa ofițerilor de protecție care s-a clasat pe prima treaptă a podiumului s-a învrednicit de „Cupa directorului la Poliatlon Bodyguard-2019”.

Câștigătorilor campionatului intern le-au fost înmânate diplome, cupe și medalii.  

Trei dintre probele din concurs au vizat mânuirea armelor de foc: participanții au tras la țintă din pozițiile culcat, în picioare, precum şi, cronometrat, de la distanța de 25 de metri.
Fluxul de știri
0