Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin-Orban: Discuții importante privind tranzitul resurselor energetice prin Ucraina

© Sputnik / Алексей Никольский / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ Владимир Путин и премьер-министр Венгрии Виктор Орбан
Президент РФ Владимир Путин и премьер-министр Венгрии Виктор Орбан - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a mers astăzi în Budapesta, Ungaria, unde a avut o întrevedere cu premierul ungar, Viktor Orban.

CHIȘINĂU, 30 oct – Sputnik. În cadrul întrevederii, cei doi oficiali au discutat despre situația din Ucraina prin prisma livrării resurselor energetice care tranzitează această țară.

Viktor Orban - Sputnik Moldova
Politică
Viktor Orban s-a răzbunat: Timmermans, ”candidatul lui Soros”, a fost torpilat

În același context, Putin a declarat că Ungaria este partenerul prioritar în livrarea resurselor energetice din Rusia în Europa pe căile deja existente sau pe unele noi.

RIA Novosti anunță că Rusia și Ungaria au încheiat un acord în domeniul asigurării sociale, dar și un memorandum de cooperare în domeniul oncologic.

Documentul privind cooperarea în domeniul asigurării sociale a fost semnate în prezența lui Vladimir Putin și a lui Victor Orban.   

Un alt document semnat vizează cooperarea dintre cele două state în sfera interregională.

De asemenea a fost semnat un memorandum privind cooperarea în domeniul sportului și a culturii fizice.

Fluxul de știri
0