Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Interpreta Karmella a pregătit o surpriză pentru fani: Iată despre ce este vorba

© Sputnik / Miroslav RotariKarmella
Karmella - Sputnik Moldova
Abonare
Interpreta Karmella va prezenta în fața publicului un extraordinar concert solo, intitulat "Cine ești tu, dragoste"!
Interpreta Karmella a pregătit o surpriză pentru fani: Iată despre ce este vorba

În data de 31 octombrie curent, la ora 19:00, la Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici" din Capitală, va avea loc un spectacol incendiar cu implicarea mai multor artiști din Republica Moldova. Protagonista spectacolului este interpreta Karmella, care va susține în premieră un spectacol live.

Interpreta va fi acompaniată de către orchestra The Band, condusă de Petru Moiseev. Spectatorii vor avea parte de un adevărat spectacol muzical, întrucât pe scenă vor urca și alți artiști renumiți din Moldova.

"Ion Suruceanu, Adriana Ochișanu, Kătălina Rusu, Marian Stârcea vor interpreta cele mai deosebite piese pe scena Filarmonicii Naționale. Va fi un spectacol de excepție", a dezvăluit Karmella pentru Sputnik Moldova.

În cadrul spectacolului Karmella va interpreta piese în stil flamenco, etno-popular și piese de dragoste. Aceasta susține că este pregătită să-i ofere publicului un spectacol de excepție, iar buna dispoziție va fi garantată pe tot parcursul evenimentului.

"Este un spectacol important pentru mine la care am visat de mult timp. Îi aștept cu mult drag pe toți doritorii", a conchis interpreta.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fluxul de știri
0