Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Operațiune specială: Iată ce au găsit vameșii la Calea Ferată a Moldovei - Foto

© Photo : Căile Ferate ale MoldoveiTren Chișinău
Tren Chișinău - Sputnik Moldova
Abonare
Caviar roșu, caviar negru, pește în asortiment și crevete, precum și medicamente, dar și piese auto noi au fost descoperite în trenul Chișinău - Moscova.

CHIȘINĂU, 29 oct - Sputnik. Produse din pește, medicamente și piese auto, fără acte de proveniență au fost depistate la întreprinderea de Stat ”Calea Ferată a Moldovei” de către ofițerii Direcției Investigarea Fraudelor Economice.

Potrivit oamenilor legii, printr-o schemă frauduloasă, ”angajații întreprinderii au introdus în trenul de pe linia Chișinău-Moscova-Chișinău produse și mărfuri prin tăinuirea acestora în locuri special amenajate sau adaptate în acest scop eludând controlul vamal”.

пресс-тур 28.05.2016 - Sputnik Moldova
Societate
Sfârșit de carieră pentru opt vameși: Ce au făcut aceștia de au ajuns în judecată

În urma efectuării controlului, în vagoanele unui tren au fost depistate și ridicate produse alimentare, precum: caviar roșu, caviar negru, pește în asortiment și crevete, precum și medicamente, piese auto noi. Toate mărfurile fiind fără careva documente ce ar atesta originea și proveniența legală a acestora.

Oamenii legii urmează să stabilească valoarea totală a mărfurilor ridicate, dar și a tuturor persoanelor suspecte de comiterea acestei infracțiuni pentru a fi sancționați.

Fluxul de știri
0