Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Exit-poll 2019: Când vom afla numele noului primar al Capitalei

© Sputnik / Miroslav RotariAlegeri locale
Alegeri locale - Sputnik Moldova
Abonare
Rezultatele din turul doi al alegerilor locale generale vor fi cunoscute imediat după închiderea secțiilor de vot. Iată cine le va anunța.

CHIȘINĂU, 29 oct – Sputnik. În turul doi al alegerilor locale generale din 3 noiembrie, va fi efectuat un sondaj de opinie la ieșirea din secţiile de votare. Decizia de a accepta exit-poll a fost anunțată de Comisia Electorală Centrală, în cadrul unei conferințe de presă.

ЦИК  - Sputnik Moldova
Societate
Alegeri locale 2019: Decizie importantă emisă de CEC - cum votăm în turul II

CEC informează că sondajul va fi realizat în 67 de secții de votare din raza municipiului Chișinău.  

„Exercițiul urmează a fi efectuat în cooperare cu Compania de consultanță politică „POLIEXPERT”, pentru care au fost contractate două companii specializate: Compania de Cercetare Sociologică și Marketing „FOP-STAR” și Institutul de Marketing și Sondaje „IMAS INVENT””, anunță Comisia Electorală Centrală.  

În acest sens, Comisia a acreditat 164 de persoane desemnate să efectueze sondajul de opinie şi a aprobat modelul legitimaţiei operatorului de interviu.

Fluxul de știri
0