Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Beată criță la volan: O femeie prinsă de polițiștii din Capitală - Video

© Sputnik / Miroslav RotariInspectoratul Național de Patrulare al IGP
Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Abonare
O tânără riscă dosar penal după ce a fost prinsă băută la volan și fără ca să aibă permis de a conduce. Poliția a publicat pe pagina sa de Facebook imagini video cu șoferița beată.

CHIȘINĂU, 28 oct - Sputnik. O șoferiță de 29 de ani este cercetată penal după ce a fost prinsă de polițiști conducând un automobil de model Toyota, aflându-se în stare de ebrietate avansată.

Potrivit oamenilor legii, cazul avut loc în data de 26 octombrie, pe strada Vasile Alecsandri din Capitală. Totodată, polițiștii precizează că femeia conducea automobilul fără a deține permis de conducere și avea un pasager, care, la fel, se afla în stare de ebrietate.

Нанесение дорожной разметки в Кишиневе - Sputnik Moldova
În atenția șoferilor: Circulație sistată timp de trei săptămâni în centrul Capitalei

Fiind întrebată de ce a urcat la volan în stare de ebrietate, aceasta a oferit un răspuns halucinant, spunând că băiatul cu care se afla în mașină i-a propus să învețe să conducă.

În urma efectuării testului de alcoolemie, cantitatea alcoolului în aerul expirat era de 1,15 mg/l, de cca zece ori mai mare decât norma acceptată.

Inspectoratul Național de Patrulare precizează că în perioada 25 – 27 octombrie, în urma activităților, filtrelor desfășurate pe întreg teritoriul țării, inspectorii de patrulare au depistat peste două mii de încălcări ale Regulamentului de Circulație Rutieră.

Viteza și alcoolul, cele mai frecvente încălcări:

  • 1 153 șoferi au depășit limita de viteză;
  • 27 șofau fără a avea acte la ei;
  • 63 de conducători auto au fost înlăturați de la volanul mașinii fiind în stare de ebrietate, dintre aceștia 49 se aflau în stare de ebrietate avansată. Iar din numărul total de conducători auto depistați în stare de ebrietate, 21 sunt din Capitală.

În această perioadă s-au produs 20 accidente rutiere, soldate cu 25 de persoane traumatizate și 1 decedată.

Regula care intră în vigoare peste patru zile pentru toți șoferii din Moldova>>>

Mai mult, INP menționează că patrularea va fi intensificată pe întreg teritoriul țării, pentru descurajarea și prevenirea conducerii în stare de ebrietate la volan și deplasării cu viteză excesivă, acestea fiind principalele cauze care pot genera accidente rutiere.Urmărește-ne pe rețelele de socializare:|Facebook |Twitter |VK|Odnoklassniki |Instagram

Fluxul de știri
0