Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Interpeta Nelly Ciobanu este astăzi omagiată: Iată cum își va sărbători ziua de naștere

© Sputnik / OsmatescoNelly Ciobanu
Nelly Ciobanu  - Sputnik Moldova
Abonare
Îndrăgita interpretă Nelly Ciobanu își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Artista a dezvăluit pentru Radio Sputnik Moldova cine au fost primii care au felicitate-o și cum își va petrece ziua.
Interpeta Nelly Ciobanu este astăzi omagiată: Iată cum își va sărbători aniversarea

Nelly Ciobanu este o fire foarte pozitivă și trăiește la maximum fiecare clipă, iar acest lucru se vede cu ochiul liber. Astăzi interpreta împlinește frumoasa vârstă de 45 de ani. Artista arată impecabil și spune că este cu adevărat o femeie fericită.

"Niciodată nu mi-am ascuns vârsta. Toți anii pe care îi poartă omul toți sunt frumoși", a spus omagiata.

Interpreta ne-a dezvăluit că primii care au felicitat-o au fost soțul, fiica și fratele ei. Mai mult, chiar de la primele ore ale dimineții fanii artistei i-au umplut pagina de Facebook cu urări de ani mulți, sănătate și gânduri bune.

"Apeluri și mesaje primesc de dragă dimineață. Încerc să le răspund tuturor", a menționat interpreta.

De această dată, Nelly Ciobanu își va sărbători ziua de naștere acasă, alături de cei dragi. Interpreta ne-a mărturisit că îi place să-și surprindă oaspeții cu bucate alese, gătite cu multă dragoste chiar de către ea.

"Vor veni în ospeție surorile și părinții mei. De fapt, casa mea este deschisă pentru toată lumea. Voi delecta oaspeții cu bucate delicioase", a spus ea.

Echipa noastră îi urează interpretei mulți ani fericiți alături de cei dragi!

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fluxul de știri
0