Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident la Ceadîr-Lunga: Patru răniți și o mașină distrusă

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Un automobil de model BMW a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat într-un șanț. În urma accidentului au avut de suferit patru pasageri din autoturismul avariat, doi dintre care au rămas blocați între fiare.

CHIȘINĂU, 28 oct – Sputnik. Patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc în dimineața zilei de luni, 28 octombrie, în apropiere de Ceadîr-Lunga, pe drumul național R-36.

Un automobil de model BMW a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat într-un șanț. În urma accidentului au suferit patru pasageri din autoturismul avariat, doi dintre care au rămas blocați între fiare.

A fost nevoie de ajutorul salvatorilor din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență pentru lucrări de descarcerare.

La fața locului s-a îndreptat un echipaj de pompieri. Datorită intervenției prompte a salvatorilor, victimele impactului au fost scoase dintre fiare. Răniții au fost transportați la spital cu diverse traumatisme.

Circumstanțele și cauza producerii accidentului rutier urmează a fi stabilite de organele de drept.

Fluxul de știri
0