Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Prima expoziție de artă modernă în Capitală: O colecție specială, semnată de Andrei Mudrea

Abonare
O expoziție de pictură şi artă obiect a pictorului și maestrului în artă Andrei Mudrea, cu genericul "Raze de lumină", a fost vernisată joi, 17 octombrie, la Centrul Expozițional "Constantin Brâncuși".

Artistul Andrei Mudrea este Maestru Emerit în Arte Plastice și unul dintre cei mai originali și cunoscuți artiști plastici din Moldova, fiind unul dintre discipolii lui Mihai Grecu. Lucrările sale au ajuns peste tot în lume și fac parte atât din colecții publice cât și private.

"Mi-am făcut din activitatea mea artistică așa o mică tradiție. Vin în fața spectatorului cu cele mai frumoase lucrări pe care le colectez în decursul a cinci ani. De data aceasta am venit cu o expoziție de artă modernă, un buchet de rază de lumină pentru fiecare om, care o să-l o transmită mai departe. Este vorba despre arta abstractă și arta modernă, care se axează pe simbolism, culoare și forme", a mărturisit artistul.

Cei care deja au reușit să viziteze această expoziție au rămas profund impresionați de lucrările originale, pline de viață, inspirație și culori.

"Este deosebit și interesant în același timp. Sunt impresionat cum acest om a putut crea din diverse obiecte lucruri deosebite, care la prima vedere sunt incompatibile. Aceasta este o enigmă pentru mine", a relatat unul dintre vizitatori.

Expoziția va fi deschisă până în data de 3 noiembrie curent.

Fluxul de știri
0