Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Polițist de Frontieră, eliberat din funcție: Care sunt „păcatele” acestuia

© Photo : Ion Strungaru / Poliția de FrontierăPoliția de Frontieră
Poliția de Frontieră - Sputnik Moldova
Abonare
Un angajat al Poliției de Frontieră a rămas fără slujbă, după ce conducerea a fost informată precum că acesta ar încălca regulile instituției.

CHIȘINĂU, 26 oct – Sputnik. Un polițist de Frontieră a fost eliberat din funcție pentru utilizarea automobilului de serviciu în scopuri personale. Potrivit informațiilor, în urma unei anchete de serviciu s-a constata că polițistul introducea date eronate în foaia de parcurs, privind ziua, ora și distanța traseului.

Poliția de Frontieră - Sputnik Moldova
Societate
Șef din Poliția de Frontieră, implicat în contrabandă cu țigări peste Prut - Video

Mai mult, acesta a încălcat regulile de circulație, mai exact a depășit limita de viteză, în zilele de odihnă, când vehiculul trebuia să se afle pe teritoriul Sectorului Poliției de Frontieră.

Lista de încălcări nu se oprește aici. Angajatul IGPF deținea dreptul de a conduce această mașină abia din 12 august 2019, fapt ce dovedește că până atunci mașina de serviciu a fost condusă ilegal.

Astfel, polițistului i s-a ridicat legitimația de serviciu și a fost destituit din funcția publică. Materialele adunate în urma anchetei vor fi transmise la Centrul Național Anticorupție pentru constatarea cadrului contravențional.

Fluxul de știri
0