Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Krasnoselski: La întrevederea cu Dodon sunt gata să examinez și alte chestiuni

Abonare
Liderul Transnistriei, Vadim Krasnoselski, a făcut publică agenda părții transnistrene la următoarea întrevedere, care va avea loc la Holercani.

TIRASPOL, 25 oct – Sputnik. Liderul Transnistriei, Vadim Krasnoselski, a confirmat că discuția preconizată cu președintele Republicii Moldova va avea loc pe 29 octombrie, la reședința șefului statului moldovenesc în satul Holercani.

День вина в Кишиневе  - Sputnik Moldova
Societate
Festivalul vinului în Transnistria: Premieră pentru regiune

„Chestiunile incluse în agendă au caracter umanitar, social și economic. Multe dintre ele au fost trecute din agendele întâlnirilor anterioare, păstrându-și actualitatea și necesitând să fie soluționate”, a menționat Krasnoselski răspunzând la întrebările jurnaliștilor.

Liderul de la Tiraspol a subliniat că în procesul negocierilor partea transnistreană se bazează pe problemele cu care se confruntă oamenii aproape în fiecare zi.

„Ne străduim să le soluționăm și de aceea le includem în agendă. Este vorba de probleme bancare, de trafic internațional, de export, import ș. a. m. d.”, a spus Krasnoselski.

Acesta a explicat că partea transnistreană este gata să examineze chestiuni suplimentare pe care le va prezenta Chișinăul.

Dodon și Krasnoselski s-au mai întâlnit la reședința prezidențială de la Holercani, în martie 2017. Până la ora actuală cei doi au avut cinci întrevederi.

Fluxul de știri
0