Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Poliția cere ajutorul cetățenilor: Un bărbat căutat de oamenii legii - Video

© Sputnik / Miroslav RotariПолиция
Полиция  - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat a fost atacat și jefuit în plină stradă - oamenii legii îl caută acum peste tot pe atacator. Poliția a publicat imagini video în care apare suspectul.

CHIȘINĂU, 24 oct - Sputnik. Un bărbat este căutat de polițiștii din sectorul Ciocana din Capitală. Acesta este suspectat de comiterea unui jaf. Potrivit oamenilor legii, totul s-a întâmplat în dimineața de 15 septembrie. Acesta a fost surprins de camerele de supraveghere video.

Potrivit Poliției, victima este un bărbat de 33 de ani din Capitală. Acesta a fot jefuit în timp ce se deplasa pe bulevardul Mircea cel Bătrân. Un bărbat, aplicând violența, i-a furat portmoneul cu bani și telefonul mobil, cauzându-i un prejudiciu de 6 mii 500 de lei.

Вор  - Sputnik Moldova
Societate
Hoț tupeist: I-a furat unei vânzătoare telefonul de sub nas - Video

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru jaf. Dacă va fi găsit vinovat, atacatorul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

Persoanele care l-au recunoscut sau deţin informaţii despre identitatea şi locul aflării acestuia sunt rugate să anunțe Poliţia la numărul de telefon: 069369244.

Fluxul de știri
0