Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Incredibil: Iată ce au găsit polițiștii moldoveni într-un depozit la Bălți - Video

Abonare
Sute de mii de măști anti-gaz, articole vestimentare, echipamente tactice speciale, precum și accesorii pentru militari au fost depistate de oamenii legii la Bălți.

CHIȘINĂU, 24 oct - Sputnik. Măști anti-gaz, articole vestimentare, echipamente tactice speciale, precum și accesorii pentru militari au fost depistate pe 22 octombrie, în două depozite de la Bălți.

Oamenii legii au găsit 234 de mii 560 de măști anti-gaz, care erau păstrate în 5 mii 864 de lăzi a câte 40 măști fiecare. Potrivit Poliției, nu există niciun act de proveniență legală a mărfii.

Полиция  - Sputnik Moldova
Societate
Operațiune specială la Bălți: Iată ce au descoperit polițiștii – Video

Joi, polițiștii, în comun cu angajații  Inspectoratului General de Carabinieri și soldații Brigăzii Infanterie Monitorizată nr.1 Bălți, cu suportul geniștilor, au dispus efectuarea cercetării la fața locului în scopul identificării și stabilirii obiectelor periculoase.

Obiectele depistate urmează a fi transportate spre păstrare la depozitul Brigăzii Infanterie Monitorizată nr.1 Bălți.

Poliția desfășoară măsuri speciale de investigații în vederea elucidării tuturor circumstanțelor cazului, precum și stabilirii provenienței obiectelor depistate și scopului depozitării acestora.

Fluxul de știri
0