Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Culmea, în Moldova și polițiștii fac asta: Caz rușinos în sudul țării – Video

© Sputnik / Miroslav RotariCNA
CNA - Sputnik Moldova
Abonare
Doi poliţişti din sudul țării au fost reţinuţi de ofițerii Centrului Național Anticorupție şi procurori. Oamenii legii au oferit detalii.

CHIȘINĂU, 23 oct – Sputnik. Doi poliţişti ai Inspectoratului de poliţie din Taraclia au fost reţinuţi de ofiţerii CNA şi procurorii anticorupţie într-un dosar de corupţie.

Arest - Sputnik Moldova
Societate
Polițiști din Bălţi, reţinuţi de CNA: Iată ce făceau oamenii legii

Polițiștii sunt bănuiţi că ar fi pretins bani de la un localnic pentru a nu-l trage la răspundere pentru comiterea unor acte de huliganism.

Potrivit denunţătorului, poliţiştii i-ar fi cerut 3000 de lei, iar în schimb i-ar fi promis că nu vor transmite organului de urmărire penală  materialele referitoare la documentarea actelor de huliganism în care acesta ar fi fost implicat.

Denunţătorul a mai precizat că suma cerută urma să fie împărţită între poliţişti şi alte persoane, neidentificate deocamdată.

Reţinerea a avut loc în faţa Primăriei din satul Valea Perjei, raionul Taraclia, iar ambii poliţişti au fost reţinuţi pentru 72 de ore.

Pe acest caz a fost pornită o urmărire penală pentru corupere pasivă. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, bănuiții riscă până la 10 ani de închisoare, amendă şi privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii publice.

Procuratura Anticorupţie conduce urmărirea penală.

Fluxul de știri
0