Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Polițiști din Bălţi, reţinuţi de CNA: Iată ce făceau oamenii legii

CC0 / Pixabay / 4711018 / Arest
Arest - Sputnik Moldova
Abonare
Doi polițiști din Bălți au ajuns în izolatoarele Inspectoratului de Poliție Glodeni și Inspectoratului de Poliție Fălești și riscă ani grei de pușcărie.

CHIȘINĂU, 22 oct – Sputnik. Doi ofiţeri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Bălţi au fost reţinuţi aseară de către ofițerii Centrului Național Anticorupție și procurorii Anticorupţie. Într-un comunicat de presă al CNA este precizat că cei doi sunt bănuiți de corupere pasivă.

Арест - Sputnik Moldova
Societate
Un sef de secţie de la Institutului de Neurologie şi Neurochirurgie, reținut de CNA

Polițiștii au fost denunțați de o persoană de la care oamenii legii ar fi pretins 200 de euro pentru a mușamaliza un caz de huliganism în care acesta ar fi fost implicat.

”Unul dintre polițiști i-ar fi recomandat să pună banii într-o carte pe care să o lase pe safeul din holul sectorului 4 al Inspectoratului de poliție - fapt documentat de CNA”, este specificat în comunicat.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală, iar dacă vor fi găsiţi vinovaţi, riscă până la 10 ani de închisoare, amendă şi privarea dreptului de ocupa anumite funcţii publice.

Fluxul de știri
0