Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un sef de secţie de la Institutului de Neurologie şi Neurochirurgie, reținut de CNA

© Sputnik / Сергей Венявский / Accesați arhiva multimediaАрест
Арест - Sputnik Moldova
Abonare
Un sef de secţie din cadrul Institutului de Neurologie şi Neurochirurgie a fost reținut în flagrant de ofiţerii CNA şi procurorii anticorupție, pentru corupere pasivă.

CHIȘINĂU, 17 oct - Sputnik. Un şef de secţie din cadrul Institutului de Neurologie şi Neurochirurgie din Capitală a fost reţinut pentru 72 de ore de ofiţerii Direcției Generale Teritoriale ”Sud” a CNA și procurorii anticorupție, fiind bănuit de corupere pasivă.

Potrivit denunțătoarei, șeful secției neurochirurgie din cadrul Institutului de Neurologie si Neurochirurgie ar fi estorcat de la denuntatoare 15 mii de lei pentru intervențiile chirurgicale efectuate mamei sale. De asemenea, banii erau a asigura externarea fără probleme și crearea conditiilor favorabile pentru cea de a treia intervenție care urmează a fi efectuata peste 4-6 luni.

Спецназ - Sputnik Moldova
Societate
Operațiune specială: Două persoane reținute de CNA - detalii

În urma măsurilor intreprinse în cadrul cauzei penale medicul a fost reținut în flagrant imediat dupa primirea banilor estorcați, în sumă de 15 mii de lei.

Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 10 ani de închisoare, cu amendă şi privarea de dreptul de a ocupa funcţii publice.

Cauza penală se află în gestiunea CNA.

Fluxul de știri
0