Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Spectacol aniversar, dedicat unui renumit compozitor din Moldova – detalii

© Sputnik / Miroslav RotariIon Enache
Ion Enache - Sputnik Moldova
Abonare
Pe 23 octombrie, îndrăgitul și cunoscutul compozitor Ion Enache va împlini frumoasa vârstă de 70 de ani. Cu acest prilej, la Chișinău, se va desfășura un spectacol de excepție, dedicat maestrului.
Spectacol aniversar, dedicat unui renumit compozitor din Moldova – detalii

Pe 23 octombrie, la ora 19:00, la Palatul Național "Nicolae Sulac", va avea loc o întâlnire de suflet cu marele compozitor Ion Enache, autor a multor șlagăre îndrăgite de public.

La spectacolul "Mi-e dor să mă întorc acasă…" vor participa artiști de talie înaltă, care pe parcursul activității lor au colaborat cu renumitul compozitor. Printre aceștia sunt: Olga Ciolacu, Nina Crulicovschi, Ion Suruceanu, Constantin Moscovici și Iurie Sadovnic.

"La spectacol vor răsuna piese renumite cu care au crescut multe generații", a declarat pentru Sputnik Moldova Ion Enache.

Mai mult, îndrăgitul compozitor a dezvăluit că în cadrul evenimentului spectatorii vor avea parte de mai multe surprize. Printre acestea sunt și noile piese, care vor răsuna în premieră, pe scena Palatului Național.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fluxul de știri
0