Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ion Ceban, primele declarații după stoparea votului: Ne revedem după numărarea votului

© Sputnik / Miroslav RotariИон Чебан на выборах в Кишиневе
Ион Чебан на выборах в Кишиневе - Sputnik Moldova
Abonare
Candidatul socialiștilor pentru funcția de primar al Chișinăului a spus că va respecta rezultatele votului de astăzi și și-a exprimat speranța că următorul primar al Capitalei va ține cont de angajamentele făcute în campania electorală.

CHIȘINĂU, 20 oct – Sputnik. Candidatul pentru funcția de primar al municipiului Chișinău din partea PSRM, Ion Ceban, a ieșit cu o declarație de presă imediat ce au fost închise secțiile de votare.

Примэрия Кишинева - Sputnik Moldova
Societate
Stop vot: Cine câștigă Primăria Chișinău

Ceban a mulțumit tuturor cetățenilor care au participat astăzi la alegeri, indiferent pentru votul care l-au dat. socialistul a adus mulțumiri și echipei și familiei sale.

”În această campanie mi-am propus să vin cu soluții concrete pentru problemele care sunt în Chișinău. Am idei concrete, planuri concrete și o echipă care să poată  pune în aplicare aceste planuri”, a declarat Ceban.

Candidatul socialiștilor pentru funcția de primar al Chișinăului a mai spus că va  respecta rezultatele votului de astăzi și și-a exprimat speranța că următorul primar al Capitalei va ține cont de ce a spus în această campanie și nu va uita de angajamentele făcute în campania electorală.

”Ne revedem după numărarea votului”, a încheiat briefingul Ion Ceban.

Astăzi în Republica Moldova au avut loc alegerile locale generale. Cetățenii cu drept de vot din Republica Moldova i-au ales astăzi pentru un mandat de patru ani  pe viitorii primari și consilieri locali. În cadrul alegerilor locale generale care au avut loc astăzi, 20 octombrie, urmează să fie aleși 898 de primari și  11 580 de consilieri. Pentru cele 898 de mandate de primar s-au înregistrat în cursa electorală 3 761  de candidați, iar pentru 11 580 de mandate de consilier – 50 410 persoane. Miza principală în cadrul alegerilor locale generale este Capitala Republicii Moldova. În cursa pentru șefia la Primăria Chișinău au participat 18 candidați.

Fluxul de știri
0