Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Andrei Năstase, declarație după exercitarea dreptului de vot - Video

© Sputnik / Miroslav RotariАндрей Нэстасе на выборах примара в Кишинев
Андрей Нэстасе на выборах примара в Кишинев - Sputnik Moldova
Abonare
Cadidatul „Blocului Acum” la șefia Capitalei, Andrei Năstase, și-a exercitat dreptul de vot în jurul orei 09:00.

CHIȘINĂU, 20 oct - Sputnik. Candidatul „Blocului ACUM” la funcția de primar al Capitalei, Andrei Năstase, și-a exercitat dreptul de vot.

Andrei Năstase a declarat că s-a prezentat la urna de vot cu „cele mai bune gânduri și intenții pentru locuitorii orașului Chișinău”.

„M-am prezentat la urna de vot cu cele mai bune gânduri și intenții pentru locuitorii orașului Chișinău. Am votat pentru oamenii acestei țări, pentru principiile și valorile mele. Am votat pentru viitor, pentru centura de aur a Capitalei. Punem începutul unui nou început. Am certitudinea că astăzi vom învinge trecutul", a declarat Andrei Năstase.

Năstase s-a prezentat la secția de votare în jurul orei 09:00.

Dorin Cimil - Sputnik Moldova
Societate
Alegeri locale-2019: Lupta de astăzi va fi acerbă - briefing CEC

Dis-de-dimineață a votat și fostul primar al Chișinăului Dorin Chirtoacă. El a declarat că principala sa motivație de a participa la vot este de a-i îndemna și pe toți ceilalți să vină și să voteze.

”Democrația nu este perfectă, ea nu poate oferi totul la modul ideal, dar mai bun decât democrația deocamdată nu a inventat nimic. De aceea  doar prin vot democratic se poate merge înainte”, a declarat Chirtoacă.

O altă motivație pentru fostul primar este continuarea proiectelor europene.

Fluxul de știri
0