Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Iată ce au descoperit vameșii în trenul de pe linia Cernăuți-Larga - Detalii

© Photo : Căile Ferate ale MoldoveiTren Chișinău
Tren Chișinău - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii legii au descoperit mai multe mărfuri nedeclarate în trenul de pe linia Cernăuți - Larga. Este vorba de geci pentru femei și bărbați.

CHIȘINĂU, 19 oct - Sputnik. Vameșii și polițiștii de frontieră au depistat mai multe loturi de mărfuri în asortiment, nedeclarate și ascunse în locuri special amenajate pentru a nu achita taxele vamale.

Poliția de Frontieră - Sputnik Moldova
Societate
Șef din Poliția de Frontieră, implicat în contrabandă cu țigări peste Prut - Video

În primul caz, este vorba de un bărbat care călătorea cu trenul de pe linia „Cernăuți - Larga”. Gențile acestuia erau ticsite cu geci pentru femei și bărbați, pentru care nu a putut prezenta niciun act confirmativ. În consecință, conform procedurilor legale, oamenii legii au întocmit proces-verbal pe faptul constatării contravenției.

În cel de-al doilea caz, vameșii și polițiștii de frontieră de la Criva au depistat, cu ajutorul câinelui Poliției de Frontieră, Charly, bunuri care erau tăinuite într-un microbuz marfar. Conducătorul auto a ascuns o parte din marfa transportată ilicit sub garnitură și, mai mult, a refuzat să se supună unor cerințe legale în timpul efectuării controlului vamal, încercând să intimideze, prin acțiunile sale, angajații de la frontieră.

În cele din urmă, bunurile tăinuite și fără acte de proveniență au fost reținute și transmise subdiviziunilor specializate ale Serviciului Vamal care cercetează cazul în continuare, sub toate aspectele legale.

Fluxul de știri
0