Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cum va fi vremea în prima zi de Weekend: Prognozele meteorologilor

© Sputnik / Yana ZaharovaMeteo
Meteo  - Sputnik Moldova
Abonare
Astăzi vom avea vreme frumoasă, neobișnuit de frumoasă pentru această perioadă a anului – mijlocul lunii octombrie: maxile vor varia între +21 și +24 de grade Celsius.

CHIȘINĂU, 19 oct - Sputnik. Sâmbătă vom avea parte de vreme frumoasă, fără precipitații, soarele va fi generos cu noi pe tot parcursul zilei. Nici noaptea nu va fi foarte frig, minimele vor varia între +6 și +9 grade Celsius.

Сильный ливень - Sputnik Moldova
Societate
Top 5 greșeli făcute de șoferi pe timp de ploaie torențială

Timpul se va menține la fel de frumos până la sfârșitul săptămânii și chiar în prima jumătate a săptămânii viitoare. Cel puțin așa prognozează reprezentanții Serviciului Meteorologic de Stat. Doar șoferii trebuie să fie atenți pe timp de noapte întrucât se va așterne o ceață densă.

Prognoza pentru această iarnă
Meteorologii din România au făcut deja primele estimări cu privire la iarna 2019-2020. Astfel, aceștia spun că vortexurile polare vor continua să schimbe clima din această zonă, iar iarna care se apropie nu va fi una de neglijat.

Vremea rea, cu ninsori severe, ar putea debuta chiar din luna noiembrie. Aerul polar va ajunge tot mai des în România, ceea ce ar putea condiționa ierni extrem de agresive, cu viscol și ger siberian. Cele mai severe episoade de viscol și ninsori sunt prognozate în perioada ianuarie-februarie sau chiar începutul lunii martie 2020.

Fluxul de știri
0