Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce așteptări are Zinaida Greceanâi de la judecători și procurori

© Sputnik / Miroslav RotariZinaida Greceanîi
Zinaida Greceanîi - Sputnik Moldova
Abonare
Și președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a adresat un mesaj de felicitate juriștilor din republica Moldova de ziua lor profesională.

CHIȘINĂU, 19 oct - Sputnik. "Astăzi, în contextul Zilei Lucrătorului Justiției, adresez tuturor judecătorilor, procurorilor, executorilor judecătorești, juriștilor din cadrul instituțiilor publice și companiilor private, avocaților, notarilor, studenților facultăților de drept, tuturor celor care participă la realizarea actului justiției în Republica Moldova calde felicitări de ziua lor profesională", scripe prședintele legislativului pe Facebook.

Празднование Дня независимости в Молдове - Sputnik Moldova
Politică
Dodon îi felicită pe juriștii din Moldova de ziua profesională, dar nu pe toți – Detalii

Ea a accentuat odată în plus rolul decisiv al reprezentanților puterii a treia în consolidarea statului de drept, inclusiv - creșterea gradului de protecție a drepturilor și intereselor legitime ale cetățenilor.

"Acum, suntem la etapa transformărilor menite să fortifice încrederea populației și partenerilor externi față de sistemul justiției din țara noastră. Și sunt convinsă că Dumneavoastră veți îndreptăți așteptările mari ale societății și, prin activitatea competentă, onestă și responsabilă, veți contribui la asigurarea funcționării impecabile a justiției", afirmă președintele Legislativului.

Fluxul de știri
0